Rijschool Helmond

Steering you in the right direction.

Rijschool Mierlo

Steering you in the right direction.

Rijschool Mierlo specialiseert zich in individuele rijlessen. Wij leren onze studenten belangrijke vaardigheden aan op een professionele en persoonlijke manier. Rijschool Mierlo richt zich op elke student en probeert hem/haar te koppelen aan een ervaren rijinstructeur. De student zal daarna gedurende het gehele proces begeleid worden tot aan het rijexamen. Je rijbewijs haal je maar een keer. Rijschool Mierlo maakt hier een persoonlijke ervaring van.

Rijbewijs behalen Mierlo

Wanneer je begint met rijlessen kom je in contact met een hoop informatie die nieuw voor je is. Onze ervaren en bekwame rijinstructeurs zullen je helpen deze informatie tot je te nemen en zorgen ervoor dat je zeker van jezelf achter het stuur zit. Wij richten ons tot onze studenten als individuen, iedereen krijgt daarom begeleiding van een individuele en persoonlijke rijinstructeur. Wij vinden persoonlijke begeleiding dan ook erg belangrijk.

Er zijn veel verschillende rijscholen om uit te kiezen. De beste manier om een keuze te maken is om te vergelijken op slagingspercentage. Rijschool Mierlo heeft een boven gemiddeld slagingspercentage en daar zijn we erg trots op. Om er zelf achter te komen of onze rijschool bij jou past bieden we een  proefles aan.

Rijschool Mierlo
Rijschool Mierlo

Waarom Rijschool Mierlo

We koesteren onze slogan “Steering you in the right direction” niet voor niets. Wij geloven dat wij jou kunnen begeleiden tot aan je rijbewijs. Samen helpen we elke student individueel. Dit betekent dat elke student op maat gemaakte lessen krijgt die passen bij zijn of haar niveau. Na je eerste proefles zul je al meteen weten hoe we aan de slag zullen gaan, wij zetten het gehele proces voor je uiteen. Samen zorgen we ervoor dat je een bekwame automobilist wordt.

Onze rijinstructeurs bieden hun expertise ook aan tijdens avonduren of weekenden. Zo kunnen studenten met een druk schema ook opgeleid worden tot ervaren automobilisten.

Neem contact op

Meld je aan voor een proefles + persoonlijke rijadvies

Maak kennis met onze rijinstructeurs, onze lesauto en manier van lesgeven tijdens een vrijblijvende proefles! Na afloop van deze proefles zullen we je voorzien van een persoonlijk rijadvies en weet je ongeveer hoeveel lessen je in totaal nodig zult hebben.

Spoedcursus in Mierlo

Wil jij zo snel mogelijk kunnen genieten van je rijbewijs? Kies dan voor onze spoedcursus waarmee je binnen 10 dagen je rijbewijs haalt. Perfect voor wanneer je snel achter het stuur wilt kruipen.

Voordat je je aanmeld voor onze spoedcursus dien je twee zaken te regelen. Ten eerste moet je in het bezit zijn van een bewijs dat je je theorie examen hebt behaald. Te tweede heb je een gezondheidsverklaring nodig. Als je beide zaken op orde hebt gesteld kunnen we samen je rijexamen plannen. Hiertussen agenderen we je rijlessen.

Rijschool Mierlo
Rijschool Mierlo

Rijscholen in Mierlo

Mierlo is een stad in Noord-Brabant. Mierlo kent meer dan 10.000 inwoners en dus ook veel rijlesstudenten en rijscholen. Een goede keus maken kan overweldigend zijn. Wij raden aan om niet meteen voor de goedkoopste optie te gaan. Het is namelijk erg belangrijk dat je een bekwame automobilist wordt. Een ervaren rijinstructeur is hiervoor essentieel.

Rijschool Mierlo garandeert dat jij op een veilige en professionele wijze je rijbewijs haalt. We zijn trots op onze resultaten en onze persoonlijke manier van lesgeven. Daarom bieden we een proefles aan, hiermee kun je zelf bepalen of Rijschool Mierlo bij jou pas.

We rijden ook in Budel, Deurne, Asten, Tilburg, Breda en Eindhoven!

Volg een proefles

Pakketten en prijzen

Wij vinden bij Rijschool Helmond dat rijles voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten in verschillende prijzen. Bij ons is het mogelijk om in termijnen te betalen. Ook kun je de pakketten combineren en zelf samenstellen.
Lossen lessen kun je bij ons ook (bij) kopen voor €60,- per les.

Het is bij ons mogelijk om versneld je rijbewijs te halen. Dat kan bij ons binnen één maand door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk

Pakket 1

15 Jarige jubileum actie!

 

10 Rijlessen

Direct starten

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen niet mogelijk

*Eenmalig te gebruiken

€ 600,-

NU €349,-

Pakket 2

15 Jarige jubileum actie!

 

19 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1140,-

NU €855,-

Pakket 3

15 Jarige jubileum actie!

 

27 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1620,-

NU €1215,-

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31647901076, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: