Rijschool Helmond

Steering you in the right direction.

Rijschool Gemert

Steering you in the right direction.

Rijschool Gemert legt zijn prioriteit bij elke student. Wij bieden betaalbare en toegankelijke rijlessen aan gericht op persoonlijke en professionele begeleiding, hiermee maken we jou de beste automobilist die je kunt zijn. Onze rijinstructeurs staan klaar om jou alle kneepjes van het vak te leren. Je rijbewijs halen die je maar een keer in je leven en wij staan klaar of jou de beste begeleiding mogelijk te geven.

Rijbewijs halen in Gemert

Bij Rijschool Gemert willen we dat jij je felbegeerde rijbewijs in de haak slaat! Vanaf de eerste proefles bereiden wij jou optimaal voor op wat gaat komen. Onze rijinstructeurs leren je om een bekwame automobilist te worden. Onze slogan is dan ook: “Steering you in the right direction”.

Heb je al wat opgebouwde ervaring met auto rijden, maar heb je al jaren niet meer gereden? Dan is onze opfriscursus wellicht iets voor jou. Hiermee win je je zekerheid achter het stuur terug en kun je veilig de weg op. Ook als je weinig tijd hebt of alleen in de avonduren beschikbaar bent staan wij voor je klaar. Onze lessen zijn ook in het weekend en in de avonden te volgen. Dit alles zonder bijkomende kosten. Transparante en betaalbare rijlessen, dat is waar Rijschool Gemert voor staat!

Rijschool Gemert
Rijschool Gemert

Onderweg met Rijschool Gemert

Wanneer je begint met rijlessen leer je veel nieuwe vaardigheden. Om uit te bloeien tot een zekere en ervaren automobilist zul je een bekwame rijinstructeur nodig hebben. Onze rijschool is gefocust op het slagen van onze studenten. Wij bieden elke student een individuele instructeur aan die hem/haar zal begeleiden.

Er zijn velen rijscholen om uit te kiezen. Rijschool Gemert heeft een hoger dan gemiddeld slagingspercentage. Daarnaast bieden wij proeflessen aan, geheel vrijblijvend. Hiermee kun je zelf ervaren of Rijschool Gemert bij jou past.

Rijschool Gemert bied al meerdere jaren betaalbare rijlessen aan in de omgeving van Breda, Tilburg, Budel en Asten. Wij bereiden je zo goed als mogelijk voor op je rijexamen. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Meld je aan voor een gratis proefles + persoonlijk rijadvies

Maak kennis met onze rijinstructeurs, onze lesauto en manier van lesgeven tijdens een proefles! Na afloop van deze proefles zullen we je voorzien van een persoonlijk rijadvies en weet je ongeveer hoeveel lessen je in totaal nodig zult hebben.

Snel de weg op in Gemert

Wanneer lang wachten op je rijbewijs geen optie is bied onze spoedcursus perspectief. Met deze cursus ben je binnen 10 dagen verzekerd van een rijbewijs. De enige eis is dat je in het bezit bent van een theorie examen certificaat. Wanneer je deze in bezit hebt plannen we samen een afspraak voor een gezondheidscursus en gaan we beginnen met het plannen van je praktijk examen.

Ook als je weinig tijd hebt of alleen in de weekenden beschikbaar bent staat Rijschool Gemert klaar. Wij bieden rijlessen aan tijdens weekdagen, avonden en weekenden. Dit alles zonder extra kosten! Transparante en betaalbare rijlessen van Rijschool Gemert.

Rijschool Gemert
Rijschool Gemert

Rijscholen in Gemert

Gemert kent meerdere rijscholen en talloze studenten. Wanneer je dus op zoek bent naar een goede rijschool zijn er veel om uit te kiezen. Uiteraard geloven wij dat Rijschool Gemert een goede keus is. We willen je graag toelichten waarom dit zo is.

Wanneer je een keuze moet maken uit vele opties, kies dan niet meteen voor de goedkoopste. Het is namelijk erg belangrijk dat je een goede klik met je rijinstructeur hebt, je zult namelijk veel tijd samen spenderen. Om je over te halen bieden we een proefles aan!

Volg een proefles

Pakketten en prijzen

Wij vinden bij Rijschool Helmond dat rijles voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten in verschillende prijzen. Bij ons is het mogelijk om in termijnen te betalen. Ook kun je de pakketten combineren en zelf samenstellen.
Lossen lessen kun je bij ons ook (bij) kopen voor €60,- per les.

Het is bij ons mogelijk om versneld je rijbewijs te halen. Dat kan bij ons binnen één maand door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk

Pakket 1

15 Jarige jubileum actie!

 

10 Rijlessen

Direct starten

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen niet mogelijk

*Eenmalig te gebruiken

€ 600,-

NU €349,-

Pakket 2

15 Jarige jubileum actie!

 

19 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1140,-

NU €855,-

Pakket 3

15 Jarige jubileum actie!

 

27 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1620,-

NU €1215,-

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31647901076, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: