Rijschool Budel

Steering you in the right direction.

Met meerdere jaren ervaring, spontane instructeurs, betrouwbare lesauto’s en flexibele lestijden is Rijschool Budel niet voor niets de meest geliefde lokale rijschool. Wij hebben oog voor onze studenten. Dat is de reden van onze hoge klanttevredenheid. We zorgen er samen voor dat jij een bekwame en zelfverzekerde bestuurder wordt.

Rijd met Rijschool Budel

Binnenkort je eerste rijles? Dan ga je veel nieuwe dingen leren, niet alleen theoretisch maar ook in de praktijk. Met het behalen van je rijbewijs krijg je in een keer meer zelfstandigheid en vrijheid. Om uiteindelijk een ervaren automobilist te worden, heb je een duidelijke uitleg nodig van je rijinstructeur. Rijinstructeurs van Rijschool Budel wonen in de omgeving, rijden iedere dag en kennen de regio dus als geen ander. Behalve dat zijn het ook nog eens goed geschoolde en vriendelijke instructeurs die je graag op weg helpen. Je krijgt een vaste instructeur die je gedurende al je rijlessen begeleid.

We vinden het belangrijk dat je kiest voor een rijschool die echt bij jou past. Omdat er in de regio zoveel opties zijn willen we je laten zien waarom je het beste voor Rijschool Budel kiest. Daarom bieden we gratis proeflessen aan. In een proefles test je samen met een instructeur je rijvaardigheden. Daarna hoor je hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Je krijgt dan al een indicatie wat je rijbewijs ongeveer gaat kosten en wanneer je op mag voor je praktijkexamen.

Rijschool Budel
Budel rijles

Rijschool Budel

We helpen je op weg: “Steering you in the right direction”. Rijschool Budel staat voor kwaliteit.  We zien het als onze gezamenlijke missie om samen je rijbewijs te halen. We zijn daarom ook erg flexibel als het gaat om lestijden. Werk jij fulltime, sport je veel of ga je misschien nog naar school? Dan is het ook een optie om rijles te volgen in de avond, in het weekend of zelfs tijdens een vrij uur of pauze. Dit alles zonder extra toeslagen of verborgen kosten.

Heb je al eerder les gehad? Dan gaan we gewoon verder waar je gebleven bent. Je kunt in dit geval kiezen voor een opfriscursus, losse lessen, een compleet pakket of een spoedcursus. Wil je het liefst eerst met een proefles kijken of Rijschool Budel bij je past? Ook dat kan. Je bent na een proefles niets verplicht.

Rijschool Budel heeft een bovengemiddeld slagingspercentage en biedt al jaren betaalbare en professionele rijlessen aan nabij Helmond, Eindhoven, Tilburg en Asten.

Neem contact op

Meld je aan voor een gratis proefles + persoonlijke rijadvies

In een gratis proefles kun je alvast kennis maken met onze instructeurs, lesauto en manier van lesgeven! Na afloop zullen we je voorzien van een persoonlijk rijadvies en weet je ongeveer hoeveel rijlessen je nodig gaat hebben.

Spoedcursus Rijbewijs B

Sneller je rijbewijs met minder lessen? Klinkt goed. Door het sneller op elkaar plannen van de rijlessen is het mogelijk om bij Rijschool Budel binnen 10 dagen al je rijbewijs in je pocket te hebben. Hiervoor moeten we natuurlijk wel alles goed vooruit plannen. Voor je begint aan een spoedcursus is het van belang dat je al in het bezit bent van een theorie certificaat. Deze kun je al vanaf je 16e levensjaar halen bij het CBR. Tijdens dit examen wordt je getoetst op gevarenherkenning, inzicht in het verkeer en je kennis van regels en borden. Het is een betaalbare, snelle en efficiënte manier om je rijbewijs sneller dan normaal te behalen. Buiten het theorie certificaat heb je ook een gezondheidscertificaat nodig. Deze zullen we samen aanvragen. Daarna plannen we gelijk je rijlessen in.

Budel rijles
Rijbewijs Budel

Rijlessen in Budel

Budel is een dorp in de gemeente Cranendonck in Noord-Brabant. Door de centrale liggen tussen Weert en Eindhoven is er een groot aanbod aan rijscholen. Om de juiste keuze te maken raden we je aan te kijken naar kwaliteit in plaats van totale kosten. Het is een flinke investering maar na een aantal jaar ben je blij dat je een goede rijinstructeur hebt gehad en veilig en zelfverzekerd de weg op kan. Je leert namelijk niet alleen vanuit de theorie maar juist door ervaringen en verkeerssituaties in de praktijk.

Rijschool Budel neemt je graag mee onderweg.

Volg een proefles

Pakketten en prijzen

Wij vinden bij Rijschool Helmond dat rijles voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten in verschillende prijzen. Bij ons is het mogelijk om in termijnen te betalen. Ook kun je de pakketten combineren en zelf samenstellen.
Lossen lessen kun je bij ons ook (bij) kopen voor €60,- per les.

Het is bij ons mogelijk om versneld je rijbewijs te halen. Dat kan bij ons binnen één maand door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk

Pakket 1

15 Jarige jubileum actie!

 

10 Rijlessen

Direct starten

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen niet mogelijk

*Eenmalig te gebruiken

€ 600,-

NU €349,-

Pakket 2

15 Jarige jubileum actie!

 

19 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1140,-

NU €855,-

Pakket 3

15 Jarige jubileum actie!

 

27 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1620,-

NU €1215,-

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31647901076, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: