Rijschool Helmond

Steering you in the right direction.

Rijschool Deurne

Steering you in the right direction.

Rijschool Deurne is de rijexpert in de regio Deurne. Met een hoog slagingspercentage ben je bij Rijschool Deurne aan het juiste adres. We bieden niet alleen losse rijlessen, reguliere rijlessen maar ook een spoedcursus om versneld zelfstandig de weg op te kunnen. Je rijbewijs haal je maar een keer, daarom vinden wij het erg belangrijk om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Rijbewijs halen in Deurne

Een rondje rijden met vrienden in je nieuwe auto of zelf op vakantie? Klinkt goed zouden wij zeggen. Maar hier heb je wel een rijbewijs voor nodig. Bij Rijschool Deurne helpen we je hier graag mee. Start met rijlessen op een ontspannen en leerzame manier. We beschikken over een efficiënte aanpak, ervaren en goedgeschoolde instructeurs en flexibele lestijden. Dit alles voor voordelige tarieven. Rijschool Deurne heeft oog voor elke leerling. Ieder wordt op zijn of haar manier begeleid tot dat felbegeerde rijbewijs!

Voor je begint met rijlessen is het belangrijk om eerst een proefles te volgen. In zo’n proefles kun je al eens kennis maken met de instructeur, de auto en de manier van lesgeven. Na de proefles kunnen we verder in gesprek over het vervolg van je rijlessen. Bij Rijschool Deurne maken we je een op maat gemaakte aanbieding. Tijdens de rijlessen krijg je één rijinstructeur die jou begeleid onderweg. Na een aantal lessen kent hij jou en je aandachtspunten. Zo stuurt Rijschool Deurne jou bij om in een keer je rijbewijs te kunnen behalen.

Rijles Deurne
Deurne rijschool

Onderweg met Rijschool Deurne

Wanneer je net begint met rijlessen start je als het ware een nieuwe fase in je leven. Een rijbewijs brengt namelijk veel zelfstandigheid en vrijheid met zich mee. Maar vergeet niet dat je hiervoor eerst moet leren. Daar komen wij om de hoek kijken. We begeleiden je niet alleen op het praktische stuk maar kunnen je ook ondersteunen met je theorie. Zo laten we je in de praktijk kennis maken met verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen.

Steering you in the right direction” Om een goede automobilist te worden, heb je de juiste rijinstructeur nodig. Wij vinden het erg belangrijk dat jij zo snel mogelijk zelfstandig de weg op komt. Bij Rijschool Deurne rijden we al jaren met dezelfde ervaren rijinstructeurs. Rijschool Deurne heeft een bovengemiddeld slagingspercentage en biedt al jaren betaalbare en professionele rijlessen aan nabij Asten, Eindhoven, Uden en Den Bosch.

Neem contact op

Meld je aan voor een gratis proefles + persoonlijk rijadvies

Maak kennis met onze rijinstructeurs, onze lesauto en manier van lesgeven tijdens een gratis proefles! Na afloop van deze proefles zullen we je voorzien van een persoonlijk rijadvies en weet je ongeveer hoeveel lessen je in totaal nodig zult hebben.

Snel de weg op

Tegenwoordig hoef je niet meer te wachten tot je 18 bent! Vanaf 17 kun jij al met rijbewijs op zak rondrijden. Dat zou betekenen dat je niet meer hoeft te fietsen en sneller op locatie bent! Klinkt goed toch.

Natuurlijk heb je om op te gaan voor je praktijkexamen ook een theorie-examen nodig. Vanaf je 16e is het mogelijk om je via het CBR aan te melden voor een theorie-examen. Hier zullen ze je toetsen op drie onderdelen: Inzicht in het verkeer en het maken van de juiste beslissingen, kennis van feiten en regels zoals verkeersborden en gevaarherkenning. De toets bestaat uit 25 vragen en je moet er minimaal 13 goed beantwoorden. Meer informatie hierover vind je terug bij het CBR.

Mocht jij willen starten met rijlessen maar het grootste gedeelte van de tijd nog naar school gaan of werken? Wij zijn erg flexibel. Het is bij Rijschool Deurne ook mogelijk om tijdens avonduren of in het weekend te rijden. We kunnen zelfs tijdens je tussenuur!

Rijbewijs Deurne
Deurne rijschool

Rijscholen in Deurne

Rijschool Deurne helpt jou richting je rijbewijs. Onderweg zul je nog vele andere rijles auto’s tegenkomen. Deurne bezit namelijk over diverse rijscholen en studenten. Als tip willen we je vooral meegeven om een keuze te maken op basis van kwaliteit en de juiste klik, niet alleen op basis van het kostenplaatje. Je brengt namelijk veel tijd door in de lesauto en het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt om zo zelfverzekerd mogelijk aan je rijexamen te kunnen starten. Je leert namelijk echt rijden vanuit de praktijk, niet alleen vanuit je theorieboek.

Wij vinden Rijschool Deurne een uitstekende keuze voor jou. En overtuigen jou graag tijdens onze proefles! Tot snel.

Volg een proefles

Pakketten en prijzen

Wij vinden bij Rijschool Helmond dat rijles voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten in verschillende prijzen. Bij ons is het mogelijk om in termijnen te betalen. Ook kun je de pakketten combineren en zelf samenstellen.
Lossen lessen kun je bij ons ook (bij) kopen voor €60,- per les.

Het is bij ons mogelijk om versneld je rijbewijs te halen. Dat kan bij ons binnen één maand door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk

Pakket 1

15 Jarige jubileum actie!

 

10 Rijlessen

Direct starten

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen niet mogelijk

*Eenmalig te gebruiken

€ 600,-

NU €349,-

Pakket 2

15 Jarige jubileum actie!

 

19 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1140,-

NU €855,-

Pakket 3

15 Jarige jubileum actie!

 

27 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1620,-

NU €1215,-

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31647901076, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: