Rijschool Helmond

Steering you in the right direction.

Rijschool automaat Helmond

Steering you in the right direction.

Heb je moeite met schakelen? Of behouden faalangst of medische beperkingen je van zelfverzekerd autorijden? Dan kan een rijschool voor automaat in Helmond perfect aansluiten bij jouw behoeftes! Leer in een mum van tijd autorijden in een auto met automaat. Het verschil? Jouw rijbewijs zal een automaatcode 78 bevatten. Hiermee mag je geen handgeschakelde auto rijden. Met een toenemend aanbod aan elektrische en automaat auto’s ben je echter klaar voor de toekomst! Onze rijschool voor automaat in Helmond begeleid jouw van A tot Z gedurende het gehele proces. Onze ervaren rijinstructeurs toveren jou op een persoonlijke manier om tot een zelfverzekerd automobilist. Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Meld je dan aan voor een voordelige proefles en maak kennis met onze expertise.

rijschool automaat helmond

Resultaat met Rijschool automaat Helmond

Onze automaat rijschool in Helmond werkt door middel van persoonlijke begeleiding. Elke student wordt geïnstrueerd door een individuele instructeur. Hij of zij is daardoor altijd op de hoogte van jouw voortgang en stuurt bij waar nodig is. Deze persoonlijke begeleiding verklaart het resultaat dat onze automaat rijschool in Helmond boekt. Met een hoog slagingspercentage steken wij ver boven de concurrentie uit. Kies jij voor onze automaat rijschool in Helmond? Dan kies je dus voor resultaat. Het doel is immers om jouw automaat rijbewijs in Helmond te behalen! Onze slogan is dan ook niet voor niets: “steering you in the right direction”. Wij helpen je op weg! Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Automaat rijbewijs Helmond

Flexibiliteit, kwaliteit en betaalbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hanteren dan ook eerlijke prijzen en houden rekening met uitdagende agenda’s die vragen om maatwerk. Onze ervaren rijinstructeurs staan niet alleen doordeweeks voor jullie klaar. Ook in het weekend en in de avonden zijn wij enthousiast werkzaam zonder een meerprijs te verrekenen. Zo zorgen we er samen voor dat jij jouw automaat rijbewijs in Helmond snel kunt halen! Heb jij als student tussen lessen in vrije uren? Dan passen wij onze automaat rijlessen in Helmond daar graag op aan. Extra snel je rijbewijs halen? Kies dan voor ons spoedtraject. Hiermee kun je binnen 10 dagen je automaat rijbewijs in Helmond behalen.

Vraag een proefles aan
rijschool automaat helmond

Meld je aan voor een gratis proefles + persoonlijke rijadvies

Tijdens onze gratis proefles maak je kennis met onze instructeur, de lesauto waarin je gaat rijden en de inhoud van de lessen. Daarna ontvang je een persoonlijk rijadvies en weet je ongeveer hoeveel lessen je nodig hebt.

rijschool automaat helmond

Automaat rijlessen Helmond

Kies je voor automaat rijlessen in Helmond? Dan kun je een veelzijdigheid aan wegen en rijomstandigheden verwachten. Helmond is een grote stad gelegen in Noord-Brabant, nabij Eindhoven. Helmond is een historische stad met meer dan 90.000 inwoners. Daarnaast heeft Helmond een rijk verleden in de metaal- en textielindustrie. Hierdoor beschikt Helmond over grote snelwegen en kleine bosweggetjes. De ideale omstandigheden om automaat rijlessen in Helmond te volgen. Deze veelzijdigheid vormt je tot een bekwame automobilist die klaar is voor de weg! Helmond beschikt over verschillende scholen zoals Fontys Hogescholen en Hogeschool de Kempel. Dit maakt onze rijschool voor automaat in Helmond een populaire optie onder studenten.

Waarom rijschool automaat Helmond?

Kies jij voor Rijschool Helmond? Dan kies je voor een rijschool voor automaat in Helmond met enkel ervaren instructeurs en een hoog slagingspercentage. Het is dan ook niet voor niets dat iedereen bij ons terecht kan voor een vrijblijvende proefles. Zien wij jou binnenkort bij onze rijschool voor automaat in Helmond? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Volg een proefles
rijschool automaat helmond

Pakketten en prijzen

Wij vinden bij Rijschool Helmond dat rijles voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten in verschillende prijzen. Bij ons is het mogelijk om in termijnen te betalen. Ook kun je de pakketten combineren en zelf samenstellen.
Lossen lessen kun je bij ons ook (bij) kopen voor €60,- per les.

Het is bij ons mogelijk om versneld je rijbewijs te halen. Dat kan bij ons binnen één maand door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk

Pakket 1

15 Jarige jubileum actie!

 

10 Rijlessen

Direct starten

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen niet mogelijk

*Eenmalig te gebruiken

€ 600,-

NU €349,-

Pakket 2

15 Jarige jubileum actie!

 

19 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1140,-

NU €855,-

Pakket 3

15 Jarige jubileum actie!

 

27 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1620,-

NU €1215,-

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31647901076, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: