Rijschool Helmond

Steering you in the right direction.

Rijschool Venray

Steering you in the right direction.

Rijschool Venray is de lokale rijschool specialist. Wij bieden elke student persoonlijk advies en begeleiding bij het behalen van je rijbewijs. Je wordt individueel begeleid door een vaste rijinstructeur. We zorgen er samen voor dat jij een bekwame en zelfverzekerde bestuurder wordt. Je rijbewijs haal je maar een keer, daarom vinden wij het erg belangrijk om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Start rijlessen in Venray

Als je start met je rijlessen, begin je ook aan een volgende fase in je leven. Je leert veel nieuwe dingen, zowel theoretisch als in de praktijk. Met het behalen van je rijbewijs krijg je meer zelfstandigheid en vrijheid. Om een ervaren bestuurder te worden, heb je een duidelijke uitleg van je benodigde rijvaardigheden nodig. Wij vinden het erg belangrijk de focus op onze studenten te hebben. Bij Rijschool Venray krijg je een individuele rijinstructeur die bij je past en begeleid je langs deze nieuwe weg. We begeleiden je onderweg.

Het is belangrijk dat je een rijschool kiest die bij je past. Omdat er veel rijscholen zijn om uit te kiezen, willen we je graag helpen bij het maken van die beslissing. Daarom bieden we proeflessen aan. Zo kun je zelf bepalen of onze rijschool bij jou past.

Rijschool Venray heeft een bovengemiddeld slagingspercentage en biedt al jaren betaalbare en professionele rijlessen aan nabij Helmond, Eindhoven, Tilburg en Asten.

Neem contact op
Rijschool Asten
Rijschool Asten

Kies Rijschool Venray

Onze slogan zegt eigenlijk al: “Steering you in the right direction”. Wij zien het als onze missie om samen jouw rijbewijs te behalen. Vanaf de eerste proefles zullen we er dan ook alles aan doen om jou te laten uitgroeien tot bekwame bestuurder.

Als jij je rijlessen liever in de avonduren of in het weekend wilt volgen, dan bieden wij je verschillende flexibele oplossingen. Rijschool Venray verzorgt 24/7 rijles zonder verborgen kosten. Je kunt het zelf uitproberen door een proefles bij ons te volgen.

Meld je aan voor een gratis proefles + persoonlijke rijadvies

Tijdens deze proefperiode leer jij je instructeur kennen, de auto waarin je rijdt en hoe de lessen eruit zullen zien. Daarna krijg je persoonlijk rijlessenadvies en weet je precies hoeveel lessen je nodig hebt. Zo weet je precies hoe je plan eruit ziet!

Behaal je rijbewijs

Wil jij weken rijles overslaan en snel op pad kunnen gaan? Dan past onze spoedcursus bij jou. Het is een betaalbare, snelle en efficiënte manier om je rijbewijs sneller dan normaal te krijgen. Onze spoedcursus geeft je de mogelijkheid om je rijbewijs binnen 10 dagen te behalen.

Voor onze spoedcursus dien je in het bezit te zijn van je theorie certificaat. Je kunt je theoriecertificaat aanvragen als je 16 jaar of ouder bent. Naast het theoretisch examen heb je ook een gezondheidscertificaat nodig om deel te nemen aan het rijexamen.

Als je beide items hebt ontvangen, beginnen we direct met het plannen van je lessen.

Rijschool Asten
Rijschool Asten

Verschillende rijscholen Venray

Venray is een plaats in de gelijknamige gemeente in Noord-Limburg. Door de centrale liggen bij Brabant en Gelderland is er een breed aanbod aan rijscholen.  Als tip willen we je meegeven om niet voor de goedkoopste optie te kiezen maar op zoek te gaan naar ervaren rijinstructeurs. Jij en je rijinstructeur brengen veel uren samen door, dus we vinden het belangrijk dat je een goede keuze maakt. Je leert namelijk niet alleen vanuit de theorie maar juist door ervaringen in de praktijk.

Wij vinden Rijschool Venray een uitstekende keuze voor jou. En zouden je graag overtuigen doormiddel van een gratis proefles aan te bieden.

Volg een proefles

Pakketten en prijzen

Wij vinden bij Rijschool Helmond dat rijles voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten in verschillende prijzen. Bij ons is het mogelijk om in termijnen te betalen. Ook kun je de pakketten combineren en zelf samenstellen.
Lossen lessen kun je bij ons ook (bij) kopen voor €60,- per les.

Het is bij ons mogelijk om versneld je rijbewijs te halen. Dat kan bij ons binnen één maand door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk

Gratis Proefles

Pak je korting!

 

Direct starten

Hoge slagingspercentage

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

€ 49,95,-

NU €0,-

Pakket 1

Pak je korting!

 

10 rijbewijs B rijlessen

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1000,-

NU €649,-

Pakket 2

Pak je korting!

 

20 rijbewijs B rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1620,-

NU €1215,-

Pakket 3

Pak je korting!

 

30 rijbewijs B rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

*Gratis CBR herexamen t.w.v. €300

€ 2400,-

NU €1649,-

Pakket 4

Pak je korting!

 

40 rijbewijs B rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

*Gratis CBR herexamen t.w.v. €300

€ 3000,-

NU €2149,-

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolhelmond.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: