Rijschool Asten

Steering you in the right direction.

Rijschool Asten is er voor jou. Onze belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat na een aantal lessen de weg op kunt met dat roze papiertje in je zak. We begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een grote stap is met veel nieuwe dingen die op je pad komen. Daarom zitten wij naast je. Samen zullen we er alles aan doen om van jou een bekwame en zelfverzekerde bestuurder te maken.

De weg op met Rijschool Asten

Het moment is eindelijk daar. Je bent oud genoeg om te starten met rijlessen en je wilt eigenlijk ook gewoon zo snel mogelijk de weg op. Wij snappen dat! Om toch nog iets te overhaasten werken we alle stappen met je af om zo goed mogelijk voorbereid aan je examens te kunnen starten. Bij Rijschool Asten werken we met gedreven instructeurs die barsten van kennis en ervaring. Zij willen net als jij dat je dat rijbewijs in je zak kunt steken.

Natuurlijk ga je ook heel veel nieuwe dingen leren. Zo leer je de verkeersregels, het inschatten van verkeerssituaties, de diverse parkeeropties of het kijken via je spiegels. Dit samen wordt later door het CBR getoetst middels een theorie- en praktijkexamen. Een duidelijke uitleg hiervoor is essentieel! Bij Rijschool Asten focussen we ons dan ook volledig op onze studenten. We zullen precies de dingen oefenen die voor jou nodig zijn om in één keer te kunnen slagen. We begeleiden je onderweg.

Rijschool Asten
Rijles Asten

Kies voor Rijschool Asten

In de regio zijn er verschillende aanbieders van rijlessen maar niet met dezelfde voordelen als Rijschool Asten. Bij onze rijschool beschikken we over betrouwbare auto’s, uitgebreid lesmateriaal en flexibele lestijden. Onze slogan zegt eigenlijk al genoeg: “Steering you in the right direction”. Dat is waar wij dag in dag uit voor gaan.

Dus volg jij liever rijles in het weekend of in de avonduren, dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. Rijschool Asten verzorgt namelijk de hele week door rijles zonder extra kosten of verborgen tarieven. En mocht je nou eens willen testen of onze rijschool biedt wat jij zoekt? Dan bieden we een gratis proefles aan waarin je het zelf kunt uitproberen.

Vraag een proefles aan

Meld je aan voor een gratis proefles + persoonlijke rijadvies

Tijdens onze gratis proefles maak je kennis met onze instructeur, de lesauto waarin je gaat rijden en de inhoud van de lessen. Daarna ontvang je een persoonlijk rijadvies en weet je ongeveer hoeveel lessen je nodig hebt.

Versneld je rijbewijs

Heb jij geen zin om weken te wachten en wil je het liefst zo snel mogelijk alleen achter het stuur zitten? Dan is het een idee om te kiezen voor een spoedcursus. Op deze manier behaal je binnen 10 dagen je rijbewijs. Op deze manier doorlopen we op een snelle, efficiënte en betaalbare manier het volledige leerproces. We plannen de lessen alleen wat dichter op elkaar.

Wel een kleine notitie. Voor het starten aan de spoedcursus is het nodig om eerst je theorie-examen te behalen. Hier kun je al op je 16e mee starten. Naast het theoretisch examen heb je ook een gezondheidscertificaat nodig om deel te mogen nemen aan het praktijk examen. Als je deze certificaten hebt afgevinkt kunnen we gelijk al je rijlessen inplannen. Zo staat niets je meer in de weg om je rijbewijs te halen.

rijopleiding Asten
Rijles Asten

De rijscholen in Asten

De gemeente Asten ligt met zijn grensfunctie precies tussen Brabant en Limburg in. Door deze centrale liggen krijg je gelijk de kans om over verschillende soort wegen te leren rijden. Dit gaan we ook zeker doen. We willen je alle mogelijke verkeerssituaties meegeven zodat je later nooit verrast wordt. Je leert namelijk niet alleen vanuit de theorie maar juist door ervaringen in de praktijk.

Woon jij buiten de regio Asten maar zou je wel graag rijden bij onze rijschool? We geven ook rijles in Eindhoven, Breda, Den Bosch en Nijmegen.

Stap in bij Rijschool Asten en vertrek met je rijbewijs in handen!

Volg een proefles

Pakketten en prijzen

Wij vinden bij Rijschool Helmond dat rijles voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten in verschillende prijzen. Bij ons is het mogelijk om in termijnen te betalen. Ook kun je de pakketten combineren en zelf samenstellen.
Lossen lessen kun je bij ons ook (bij) kopen voor €60,- per les.

Het is bij ons mogelijk om versneld je rijbewijs te halen. Dat kan bij ons binnen één maand door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk

Pakket 1

15 Jarige jubileum actie!

 

10 Rijlessen

Direct starten

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen niet mogelijk

*Eenmalig te gebruiken

€ 600,-

NU €349,-

Pakket 2

15 Jarige jubileum actie!

 

19 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1140,-

NU €855,-

Pakket 3

15 Jarige jubileum actie!

 

27 Rijlessen

Direct starten

Gratis herexamen

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1620,-

NU €1215,-

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31647901076, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: